Clatite cu gem si ciocolata

de jolygina in Prajituri, 6 Noi 2011 | 8674 vizualizari

 

cum baietelul meu a vrut ceva dulce si nu prea aveam multe optiuni pentru el am ales sa-i fac cateva clatite ,asa rapid ca doar gem am facut toata vara
asa ca am dat fuga la camaruta cu bunatati si am indeplinit dorinta baiatului

 

INGREDIENTE

  • 2 oua 
  • 120 ml lapte 
  • 120 ml apa minerala 
  • putina sare
  • un praf de copt 
  • si 130 g faina 
  • ciOcolata gen eurocrem ,eu am avut o combinatie de alba cu cacao
  • gem de pepene galben,capsuni si struguri 
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu gem si ciocolata:

Frecam galbenusul cu sarea ,adaugam laptele ,apa minerala ,dupa care amestecam bine ,adaugam faina si praful de copt iar cand toate sunt incorporate amestecam cu o spatula albusurile batute spuma de sus in jos .

Daca albusurile sunt adaugate la sfarsit clatitele ies mai pufoase .

Eu le-am facut in tigaia cu bulina deci prin urmare nu am avut nevoie de ulei pentru ele .

Cand sunt gata le punem un strat de dulceata ,ciocolata si le rulam usor .

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu gem si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

jolygina 1

07.01.2012, 10:52

asa este mihaela ,anul acesta am avut timp de dulceturi si gemulri

VERONICA2607 1

19.03.2012, 21:16

ce bun e!!!

jolygina 1

20.03.2012, 09:49

si de aici o portie pentru tine

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Clatite cu ricotta si zmeura